2022 Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası Şehirleri Rotterdam

2022 Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası Şehirleri – Rotterdam

Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası Şehirleri – Rotterdam

2022 Voleybol Kadınlar Dünya Şampiyonası’nın tüm heyecanı Hollanda ve Polonya’da yaşanacak. Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası şehirleri her zaman adını tarihin özel bir köşesine yazdırmayı başarır. 23 Eylül – 15 Ekim tarihlerinde iki ülke ve altı ev sahibi şehir ile gerçekleştirilecek olan milli sezonun en önemli organizasyonunun bir parçası olan Rotterdam’dan bahsetmeden bu heyecana başlamak olmazdı.

Wolleyball World, Voleybol Kadınlar Dünya Şampiyonası‘na sayılı günler kalmışken Voleybol Şampiyonası şehirlerini tanıtmaya devam ediyor. Şimdi sıra Hollanda’nın öne çıkan şehri Rotterdam’da. Voleybol Şampiyonası Şehirleri - Rotterdam

FIVB Kadınlar Dünya Şampiyonası Ev Sahibi Şehirleri – Rotterdam

Kendine özgü karaktere sahip bir şehir olan Rotterdam, enerjik ve sürekli değişiyor. Rotterdam ve orada yaşayanlar deneyimlerden asla çekinmiyorlar. Aslında, deneyim aramayı daha çok tercih ediyorlar. Rotterdam’ın birçok yüzü var, mesela şehrin sürekli hareketi için güçlü bir sembol olan Nieuwe Maas nehri harika bir örnektir.

Rotterdam, “yap gitsin” zihniyetinin görülebildiği ve hissedilebildiği bir şehirdir. Bu durum Rotterdam için net bir seçim yapan ve bu Rotterdam zihniyetine kendi yaklaşımlarını ekleyen ve ‘yapabilir’ ruhunu yaşayan kişi ve kuruluşların etkisiyle ortaya çıkar. İster burada yaşıyor olsunlar, ister sadece ziyaret ediyorlar olsunlar, ister kendi işlerini yürütüyorlar ya da burada okuyor olsunlar, Rotterdam ruhu yaşanmalıdır.

Tüm Şehirde İş Birliği Öne Çıkmak

Rotterdam zihniyetini ve DNA’sını en çok “uluslararası, girişimci, işlenmemiş, küresel, öncü, hilesiz” gibi kelimelerde yakalayabiliriz. Bu, Rotterdam “yap gitsin” çatısı altında şehir pazarlamasının temelidir.

Her gün, Rotterdam’da yaşayan birçok insan, inovasyon ve girişimcilik peşinde koşarak, İş birliği yaparak ve bağlantı kurarak, ilerleyerek ve kalabalığın önünde yürüme cesaretine sahip olarak, sürdürülebilir çözümler düşünerek, keşfederek, yaşayarak, harekete geçerek Rotterdam’ın “yap gitsin” yaklaşımına kendi yaklaşımlarını ekliyorlar. Voleybol Şampiyonası şehirleri arasında yer almasının doğru bir karar olduğunu gösteriyor.

Rotterdam, Hırs Dolu Genç Bir Spor Şehri

Spor yapıyorsanız, öne geçmek için sınırları zorlamak zorunda kalacaksınız ve bunu gerçekleştirmek için, her zaman hareket halinde olan ve hedefinize ulaşmak için ihtiyacınız olan tek şeyin net bir hedef olduğunu tekrar tekrar kanıtlayan Rotterdam’dan daha iyi bir yer olabilir mi?

Bu karakteristik dürtü ve hırs, Rotterdam’ı büyük elit spor etkinlikleri için popüler bir ev sahibi şehir haline getirmektedir. Her yıl bir milyondan fazla ziyaretçi, şehirde gerçekleşen 36 spor etkinliğini ziyaret ediyor. Bu rakamlar, hırs dolu bir spor şehri olan Rotterdam’da sporların sahip olduğu çekici güç hakkında çok şey söylüyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir