2024 CEV Şampiyonlar Ligi - Avrupa Lig'lerinde Rakiplerimiz

2024 CEV Şampiyonlar Ligi: Avrupa Lig’lerinde Rakiplerimiz

Voleybol 2024 CEV Şampiyonlar Ligi, CEV Kupası ve Challenge Kupası, Voleybol Kadınlar katılacak takımlar ve eşleşmeler belli oldu. Ülkemizi 2024 CEV Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe Opet, Vakıfbank ve Eczacıbaşı Dynavit temsil edecek.

Voleybol2024 CEV Şampiyonlar Ligi, CEV Kupası ve Challenge Kupası’nda rakiplerimiz belli oldu. VakıfBank, Fenerbahçe Opet ve Eczacıbaşı Dynavit, ülkemizi 2024 Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek. Türk Hava Yolları ise CEV Kupası’nda mücadele verecek. Galatasaray ise Balkan Kupası’nda ülkemizi temsil eden takımımız olacak.

CEV Kupası’nda Türk Hava Yolları Bay Geçecek

CEV Kupası’nda temsilcimiz Türk Hava Yolları, yapılan kura çekimi sonucunda son 32 turunu bay geçerek bir üst tura yükseldi. Türk Hava Yolları, bu avantajla bir sonraki turdaki rakibini bekleyecek.

Nilüfer Belediyesi CEV Challenge Kupası’nda Yunanistan’ın ASP Thetis Voula takımıyla Eşleşti

CEV Challenge Kupası’nda temsilcimiz Nilüfer Belediyesi, 1/32 Finaller Turu’nda Yunanistan’ın ASP Thetis Voula takımıyla eşleşti. İlk maç 24-26 Ekim 2023 tarihlerinde, ikinci maç ise 31 Ekim-2 Kasım 2023 tarihlerinde oynanacak. Nilüfer Belediyesi, bu mücadelelerde başarılı olarak bir üst tura yükselmeyi hedefliyor.

Galatasaray Balkan Kupası’nda Ülkemizi Temsil Edecek

Balkan Kupası’nda ülkemizi temsil edecek takım Galatasaray oldu. Galatasaray, şampiyon olması halinde 1/32 Finaller Turu’nda Portekiz’in Kairos Ponta Delgada takımıyla eşleşecek. Galatasaray, Balkan Kupası’nda göstereceği performansla bir üst tura yükselmenin peşinde olacak.

CEV Challenge Kupası’nda 1/32 Finaller Turu Heyecanı

CEV Challenge Kupası’nda 1/32 Finaller Turu için heyecan dorukta. İlk karşılaşmalar 10-12 Ekim 2023, ikinci karşılaşmalar ise 17-19 Ekim 2023 tarihlerinde oynanacak. Takımlar, bu turdaki maçlarda başarılı olarak bir üst tura adını yazdırmak için mücadele edecek.

Türk takımlarının uluslararası arenada mücadeleleri ve başarıları, voleybol camiasında büyük bir ilgi ve heyecan uyandırıyor. Temsilcilerimiz Türk Hava Yolları, Nilüfer Belediyesi ve Galatasaray, kendi kupalarında başarılı bir performans sergileyerek ülkemizi gururlandırmayı hedefliyor. Voleybol severler, bu önemli mücadeleleri yakından takip ederek takımlarımıza desteklerini sunacak.

Voleybol 2024 CEV Şampiyonlar Ligi Kadınlar Grup ve Eşleşmeler

Voleybol 2024 CEV Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi VakıfBank A grubunda, Eczacıbaşı Dynavit B grubunda ve Fenerbahçe Opet ise C grubunda temsil ederek üst tura çıkmak için mücadele edecek.

Grup Takımlar
A Vero Volley Milano, VakıfBank, Volley Mulhouse Alsace, Jedintstvo Stara Pazova
B Eczacıbaşı Dynavit, Savino Del Bene Scandicci, Maritza Plovdiv, Vasas Obuda Budapest
C Fenerbahçe Opet, Grot Budowlani Lodz, SC Potsdam, Calcit Kamnik
D A.Carraro Imoco Conegliano, Developres Rzeszow, Allianz MTV Stuttgart, Ön Eleme Turundan Gelecek Takım
E LKS Commercecon Lodz, Volero Le Cannet, SC Prometey Dnipro, Ön Eleme Turundan Gelecek Takım

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir