2024 CEV Şampiyonlar Ligi'nde Play Off Eşleşmeleri Belli Oldu2024

2024 CEV Şampiyonlar Ligi’nde Play Off Eşleşmeleri Belli Oldu

2024 CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde 16 Ocak akşamı oynanan maçların ardından play off eşleşmeleri belli oldu. Temsilcilerimiz Eczacıbaşı Dynavit, Fenerbahçe Opet ve VakıfBank’ın son grup maçlarından sonra Şampiyonlar Ligi’nin grup etabı tamamlanmış oldu.

Dün saat 17:00’da başlayan Eczacıbaşı Dynavit – Savino Del Bene Scandicci maçı, 3-1 Scandicci galibiyetiyle sonuçlandı. Scandicci bu mücadelenin ardından altı maçta altı galibiyetle grup etabını lider olarak bitirdi ve doğrudan çeyrek finale yükseldi. B Grubu’nda 2. sırada yer alan Eczacıbaşı ise çeyrek finale yükselmek için play off maçına çıkacak. Temsilcimizin play off rakibi ise bir Ukrayna takımı olan SC Prometey olacak.

Eczacıbaşı’nın ardından bir diğer temcilcimiz Fenerbahçe Opet, Polonya temsilcisi Grot Budowlani Lodz ile 20.00’de başlayan mücadeyi 3-0 kazanarak grup lideri statüsüyle doğrudan çeyrek finale yükseldi. Play off maçlarında ise, çeyrek finalde Fenerbahçe’nin rakibi olabilmek için Allianz MTV Stuttgart ve SC Potsdam mücadele edecek.

Sarı-siyahlı temcilsimiz VakıfBank ise, 22.00’de Vero Volley Milano ile oynadığı rövanş maçının ardından 3-2 galip gelse de, Milano ile evinde oynadığı ilk maçta aldığı 3-0’lık yenilgi grup lideri olmasına imkan tanımıyor. Vero Volley Milano ise grup birincisi statüsüyle doğrudan çeyrek finale yükseldi. Bu nedenle VakıfBank da play off mücadelesinde Polonya temsilcisi PGE Rysice Rzeszow ile mücadele edecek.

2024 CEV Sampiyonlar Liginde Play Off Eslesmeleri Belli Oldu11

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir