Paris 2024
Gün
Saat
Dk.
Sn.
2022 Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası Şehirleri Arnhem

2022 Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası Şehirleri – Arnhem

Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası Şehirleri – Arnhem

2022 Voleybol Kadınlar Dünya Şampiyonası’nın ev sahipliğini iki farklı ülke üsteleniyor. Voleybol Şampiyonası şehirleri her zaman değerli olmuştur. Hollanda ve Polonya ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nın ev sahibi şehirlerinden bahsetmeden şampiyonaya başlamak olmazdı. 23 Eylül – 15 Ekim tarihlerinde arasında düzenlenecek olan Milli Takımlar için sezonun en önemli organizasyona iki farklı ülkeden altı şehir voleybol severleri ağırlamaya talip oldu.

Wolleyball World, Voleybol Kadınlar Dünya Şampiyonası‘na doğru adım adım ilerlerken ev sahibi şehirleri tanıtmaya devam ediyor. Hollanda’nın Arnhem şehrinde Şampiyona’nın bir etabı gerçekleştirilecek. Peki Arnhem ile ilgili olarak Wolleyball World neler söylemişti inceleyelim.Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası Şehirleri Arnhem 2022

FIVB Kadınlar Dünya Şampiyonası Ev Sahibi Şehirleri – Arnhem

Voleybol Şampiyonası Şehirleri arasında yer alan Arnhem, dünya çapında Arnhem Savaşı ile ünlüdür ve Eusebius bu savaşın en iyi bilinen simgesidir. Ancak, şehirde bundan çok daha fazlası vardır. Arnhem, yeşil bir çevrede rahatlayabileceğiniz, gelişebileceğiniz, çalışabileceğiniz ve yaşayabileceğiniz yemyeşil alanlara sahip bir şehirdir. Arnhem attığı bütün adımları daha da yeşil bir gelecek için atar ve buna uygun hareket eder. Arnhem, kentsel dinamiklerin, doğal çevrenin ve ekonomik gücün birbirini güçlendirdiği bir bölgenin enerji merkezidir. Arnhem olarak yeşilin değerini biliyoruz. Şirketleri, kuruluşları ve sakinleri sürdürülebilir kalkınma için enerji ve tutkuyla çalışmaya motive ediyoruz. Bu sayede sürdürülebilir moda ve enerji geçişinde başarılar elde ediyoruz. 

Avrupa Spor Şehri Arnhem 

Arnhem, engelli bireyler için spor yapmanın bir kısıtlama olmadığı ve olimpik performanslar elde etmenin amaçlandığı bir şehirdir. Birçok sporcu için Olimpiyat altınına giden yol, Arnhem’deki Sports Center Papendal’da başlar. Seçkin sporlardan, farklı mahallelerdeki küçük spor kulüplerine; şehir ve spor el eledir. ACES Europe, 2018’de Arnhem’i Yılın Avrupa Spor Şehri ilan etmiş ve birçok tesis, program, etkinlik ve spor politikası övünç kaynağı olmuştur. Arnhem ayrıca Giro d’Italia, Inline Hockey World Championships, BMX World Championships ve UCI BMX Supercross World Cup gibi çeşitli büyük uluslararası etkinliklere ev sahipliği yapmıştır. 

Yeşiller İçinde Bir Şehir 

Gelderland’ın başkenti, tarihi binaları ve modern mimarisi ile yoğun bir şehir merkezine sahiptir. Alışveriş yapmak ve fevkalade restoran ve barların keyfini çıkarmak için harika bir yerdir. Arnhem’de tüm ünlü zincir mağazaların yanı sıra benzersiz mağazalar da bulabilirsiniz. Örneğin, ‘Modekwartier’de (Fashion District) birçok Arnhem tasarımcısının stüdyolarını ziyaret edebilirsiniz. Alışverişin ardından tasarımcıyla tanışıp benzersiz bir tasarım ürünüyle eve dönebilirsiniz. Akşamları da burada yapacak çok şey vardır. Arnhem, Introdans ve Phion gibi büyük kültürel şirketlere ev sahipliği yapmaktadır ve çok çeşitli popüler mekânlara ve tiyatrolara sahiptir. Doğaseverler, istasyondan yürüyerek birkaç dakika içinde Hollanda’nın en güzel şehir parkı olan Sonsbeek’e ulaşabilirler. Bir tarafta Arnhem’in trenlerini ve WTC’lerini görebilir, diğer tarafta otlayan inekleri izleyebilirsiniz. Ailenizle günübirlik bir gezi yapmak istiyorsanız, o zaman Burgers’ Zoo kesinlikle gitmeniz gereken bir yerdir. Oradaki okyanus ve mangrovlar, sizi egzotik bir maceraya atılmışsınız gibi hissettirecek. Asla sıkılmayacağınız bir şehir! 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir