2022 FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası

2022 FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası VakıfBank ve Eczacıbaşı

2022 FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası

Son Şampiyon VakıfBank ve son CEV Cup Şampiyonu Eczacıbaşı Dynavit katılımlarıyla 2022 FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası Türkiye ev sahipliğinde organize edilecek. Türkiye Voleybol Federasyon Başkanı Sayın Mehmet Akif Üstündağ’ın gün itibariyle yaptığı açıklama şu yönde;

‘‘81 ilin şartlarına bakmak lazım. FIVB’nin şartları var.” Henüz 2022 FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası’nı hangi şehirde oynanacağına karar vermediklerini ifade eden federasyon başkanımız; ”Düşündüğümüz illeri yönetim kurulumuzda konuşacağız. Henüz bir karar vermedik.” şeklinde konuştu.

2023 Milletler Ligi Hakkında Müjde!

Milletler Ligi ilk etabı da Türkiye’de düzenlenecek. Final Etabı’nı getirmek için temaslarımız olacak.”2022 FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası

Eczacıbaşı Dynavit yeniden FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda

Eczacıbaşı FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası

2015 ve 2016’da üst üste Dünya Şampiyonu olan Eczacıbaşı Dynavit, beşinci kez FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda yer alacak. Turuncu beyazlılar, 12-18 Aralık 2022 tarihleri arasında Ankara’nın ev sahipliğinde yeniden Dünya Şampiyonu olmak için mücadele edecek.

2022 FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası’na 12-18 Aralık tarihleri arasında Eczacıbaşı Dynavit; TVF ile birlikte ortak ev sahipliği yapacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir